over ons

Onze projecten variëren van nieuwbouw tot renovaties en aanbouwen

Onze projecten

Welkom bij Bjs projects , een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bouw-, renovatie- en verbouwingsdiensten. Ons team van ervaren professionals heeft een passie voor het leveren van uitzonderlijke resultaten bij elk project, en we zijn toegewijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Carpoort
project dakkapel
Grote uitbouw
Grote uitbouw

Onze Diensten

Bij BJS Projecten bieden we een breed scala aan bouwdiensten, waaronder nieuwbouw van woningen, renovaties en verbouwingen van woningen en commerciële bouwprojecten. Ons team is uitgerust om projecten van elke omvang aan te kunnen, van kleine badkamerrenovaties tot grootschalige commerciële projecten.

Onze filosofie

Bij BJS Projects geloven we dat aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit de sleutel tot succes is. We hanteren een klantgerichte benadering van elk project en werken nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en ervoor te zorgen dat hun visie werkelijkheid wordt.

Ons team

Ons team van professionals bestaat uit ervaren architecten, ontwerpers, ingenieurs en bouwspecialisten. We werken samen om ervoor te zorgen dat elk project op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt voltooid.

Onze ervaring

Met jarenlange ervaring in de bouwsector heeft BJS Projects een bewezen staat van dienst in het leveren van uitzonderlijke resultaten bij elk project. Van grootschalige commerciële ontwikkelingen tot kleine woningrenovaties, ons team heeft de vaardigheden en expertise om elke bouwuitdaging aan te pakken.

w

Conclusie

Bij Bjs projects doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke bouwervaring te bieden. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten bij elk project, en we zijn er trots op een toonaangevende leverancier te zijn van hoogwaardige bouw-, renovatie- en verbouwingsdiensten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren bouwpartner, hoeft u niet verder te zoeken. 

Laat ons jouw volgende project worden!

Contact

BJS Projects

Dorpsstraat 47 C
1121 BV Landsmeer

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

74067230