Renovatie

Onze projecten variëren van nieuwbouw tot renovaties en aanbouwen

Renovatie

Welkom bij BJS Projects , uw vertrouwde partner voor renovaties en verbouwingen. Of u nu uw keuken of badkamer wilt opknappen, of uw gehele huis wilt transformeren, wij hebben de vaardigheden en expertise om uw dromen werkelijkheid te maken.

Carpoort
project dakkapel
Grote uitbouw
Grote uitbouw

Onze aanpak

Bij Bjs projects nemen we een klantgerichte aanpak voor renovaties. Ons team werkt nauw samen met u om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, en we gebruiken deze informatie om uw huis te transformeren in een plaats waar u zich thuis voelt. Van start tot finish zijn we toegewijd om een hoge kwaliteit, stressvrije renovatie-ervaring te leveren.

Onze Diensten

Onze diensten voor nieuwbouw omvatten ontwerp, vergunningen, bouw en projectmanagement. Ons team van ervaren professionals is uitgerust om elk aspect van uw project aan te kunnen, van locatiekeuze en voorbereiding tot eindinspectie. We gebruiken de nieuwste bouwmaterialen en technologieën om ervoor te zorgen dat uw huis energie-efficiënt, duurzaam en mooi is.

Ontwerpproces

Ons ontwerpproces is ontworpen om eenvoudig en stressvrij te zijn. Of u nu een duidelijk beeld heeft van uw droomhuis of hulp nodig heeft bij het ontwerpproces, ons team van ervaren professionals is hier om te helpen. We werken nauw samen met u om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, en we gebruiken deze informatie om een aangepast ontwerp te creëren dat aan uw unieke behoeften en budget voldoet.

Bouwtijdlijn

Bij BJS Projects begrijpen we dat renovaties en verbouwingen een complex en tijdrovend proces kunnen zijn. Daarom gebruiken we een gestroomlijnde bouwtijdlijn om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid. Ons team van ervaren professionals is toegewijd om op elk project uitstekende resultaten te leveren, en we werken nauw samen met u om uw renovatie-droom werkelijkheid te maken.

Laat ons jouw volgende project worden!

Contact

BJS Projects

Dorpsstraat 47 C
1121 BV Landsmeer

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

74067230